Van dinsdag 11 juni 2024 tot en met vrijdag 14 juni 2024 organiseert Stichting Elster Gezins-avondvierdaagse voor de 45e keer een fantastisch wandelfeest voor jong en oud, in en rondom Elst.

Afstanden waar men aan deel kan nemen zijn de 2,5 km, 5 km en natuurlijk de 10 km.

Degene, die wil deelnemen aan de avondvierdaagse koopt een startkaart; kosten € 4,00 p.st. Als je de wandelavonden hebt volbracht, ontvang je op de laatste loopdag een medaille.
Als meelopende ouder/begeleider is er de mogelijkheid om de zogeheten meeloopkaart te kopen. Met deze kaart, die € 2,50 p.st. kost, ontvang je iedere avond eveneens een consumptie, maar geen medaille. Deze meeloopkaart mag doorgegeven worden aan een andere ouder/begeleider. Graag informeren wij je dat indien je de meeloopkaart koopt bij een van de scholen, € 1,25 van de opbrengst ten goede komt aan de school. Een mooie manier dus om jouw school extra te sponseren.
Zoals elk jaar is de startlocatie basisschool Sunte Werfert aan de Kostverloren 14 te Elst.
De start vindt dagelijks plaats tussen 18:00 en 18:30 (afhankelijk van de te lopen afstand).

Ieder jaar wordt er onderweg gezorgd voor een rustpunt waar de wandelaars iets te drinken krijgen en een controlestempel ontvangen.

De Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse heeft een vaste grote groep vrijwilligers om alles in goede banen te begeleiden. Zij zorgen, zoals vanouds, naast de veiligheid ook voor de nodige begeleiding en gezelligheid.

We hopen jullie allemaal met veel enthousiasme weer te mogen begroeten!

Share and Enjoy !

Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *