De stichting Avondvierdaagse Elst is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste penningmeester. Als penningmeester van de stichting maak je deel uit van het stichtingsbestuur. Het bestuur organiseert de jaarlijkse avondvierdaagse in juni. Daarvoor komt zij 4 tot 5 keer per jaar bij elkaar. Tijdens de avondvierdaagse zelf heeft ieder bestuurslid diverse taken om te zorgen dat, samen met tientallen overige vrijwilligers, alles volgens plan verloopt.

Het bestuurslid met de portefeuille penningmeester draagt zorg voor de financiƫle administratie, stelt de begroting op, bewaakt de uitgaven, onderhoud de contacten met de hoofdsponsors en de bank en stelt het financieel jaarverslag op. De penningmeester verantwoordt jaarlijks het afgelopen jaar aan de kascommissie.

Ben jij degene die een financiƫle achtergrond heeft en als vrijwilliger een bijdrage wil leveren aan een jaarlijks uniek wandelevenement voor ruim tweeduizend kinderen en volwassenen? Wil je deel uitmaken van een gezellige club die met veel enthousiasme en plezier zich inspant om iedereen die deelneemt een mooie wandelervaring te gunnen? Neem dan contact op met Art Lemkens (06-53832485), dan maken we een afspraak om nader kennis te maken en te kijken of er sprake is van een match!

Share and Enjoy !

Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *