Op maandag 1 maart 2021, heeft het Bestuur van de Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse besloten om de editie van 2021 af te gelasten. Dit wandelevenement zou plaatsvinden van 15 tot en met 18 juni 2021.
Dit unanieme bestuursbesluit is genomen op basis van de huidige wetenschap rondom de Coronacrisis.

Gezien de huidige ontwikkelingen is het bestuur van mening dat een wandelevenement van deze grootte onverantwoord is om in juni te organiseren.
Het bestuur vindt het ontzettend jammer dat voor de tweede keer op rij de Elster Gezinsavondvierdaagse geen doorgang kan vinden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat veel kinderen, hun ouders, verzorgers, oma’s en opa’s de avondvierdaagse en het wandelen met elkaar missen. Gelukkig heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een alternatief bedacht voor iedereen die toch de komende weken 4 avonden wil wandelen:

Avond4daagse – Home Edition!
Ook als de oude vertrouwde avondvierdaagse niet door kan gaan, ben je met Avond4daagse – Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes met behulp van de app eRoutes. Hoe het precies werkt, wat het kost en wanneer je de Avond4daagse Home Edition kan lopen vindt je terug op:
www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition

De Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse is lid van de KWBN en wil dit initiatief van harte aanbevelen. Het is wel goed om te vermelden dat de Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse niet de organisator is en in die zin ook geen verdere informatie kan verstrekken. Voor alle vragen, inschrijving en betaling verwijzen wij naar de website:
www.avond4daagse.nl

Wij hopen van ganse harte dat wij in 2022 een avondvierdaagse kunnen organiseren zoals wij dat het liefst willen, samen met elkaar, 4 avonden wandelen in en rondom Elst. Wij hebben de datum voor 2022 al vastgelegd! Zet het in jullie agenda’s, van
14 juni tot 17 juni 2022
gaan wij samen weer wandelen!

Share and Enjoy !

Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *